מכירים את בעל המסעדה שעומד מחוץ למסעדה ומשדל את העוברים ושבים להכנס?
למעשה כל בעל עסק מכיר את זה. קוראים לזה שווק וכל אחד משווק בדרך שמתאימה לו ולעסק שלו.
עד כאן אין חדש.
אבל תארו לעצמכם שנכנסתם למסעדה והמלצר פונה אליכם בפרצוף חמוץ ואומר: “עזבו אין כאן משהו טעים.”
נשמע הזוי?
אבל מה באמת קורה אצלכם בעסק?
מחקרים שנעשו בנושא עזיבת לקוחות מעלים כי למעלה מששים אחוז! מהלקוחות עוזבים כי מרגישים שלא מתייחסים אליהם.
ועכשיו עם האצבע על הדופק: מה באמת קורה אצלכם בעסק? עד כמה אתם מזניחים לקוחות קיימים כי אתם עסוקים בגיוס לקוחות חדשים?